Προστασία Οροφών

Η στέγη αποτελεί την πιο κρίσιμη περιοχή ενός κτηρίου. Μια κατεστραμμένη ή διαβρωμένη στέγη μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα για το υπόλοιπο του κτηρίου.

SUPER THERM®, εκτός από εξαιρετικό θερμομονωτικό προϊόν, διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχής στο χρόνο και βοηθά στην πρόληψη δημιουργίας σκουριάς.

RUST GRIP® μπορεί να εφαρμοστεί σε επιφάνειες με ελάχιστη προετοιμασία για να σφραγίσει την υπάρχουσα σκουριά και να εμποδίσει την επέκταση της διάβρωσης. Η μεγάλη διάρκεια ζωής του εξασφαλίζει την ακεραιότητα της στέγης για πολλά έτη.

ENAMO GRIP σκληρό και εύκολο στο καθάρισμα. Χρήσιμο σαν κορυφαίο επίστρωμα για πολλαπλή προστασία. Προβάλλει εξαιρετική προστασία κατά της υγρασίας.

Μείωση του κόστους των καυσίμων στα ψυγεία

Η μείωση του κόστους κατά την μετακίνηση των αγαθών αυξάνει την κερδοφορία.

SUPER THERM® Θερμομονωτικό κεραμικό επίστρωμα που αντανακλά τη θερμότητα μακριά. Αποδεδειγμένη κατά 30% μείωση της δαπάνης ψύξης μετά την εφαρμογή του σε επιχείρηση φορτηγών ψυγείων που μεταφέρει ευπαθή αγαθά.

Προστασία από το γκράφιτι και την κακομεταχείριση

Το γκράφιτι είναι πολύ δαπανηρό για να αφαιρεθεί, και μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη.

ENAMO GRIP ένα προστατευτικό επίστρωμα που αντιστέκεται από τις μόνιμες βλάβες της κακομεταχείρισης αυξάνοντας σε μεγάλο βαθμό την διάρκεια ζωής των κτηρίων και των οχημάτων. Διατηρεί τις επιφάνειες καθαρές και μειώνει το κόστος της ετήσιας συντήρησης. Προστατεύει επίσης τις επιφάνειες από το γκράφιτι.

Υποβρύχια προστασία

Προστασία των επιφανειών εσωτερικά σε δεξαμενές και πισίνες για την πρόληψη της διάβρωσης και της κατάρρευσης.

ENAMO GRIP σφραγίζει, ενισχύει και αδιαβροχοποιεί το σκυρόδεμα και το χάλυβα από τις βλάβες και τη διείσδυση της υγρασίας.

Λύσεις μόνωσης

Τα συμβατικά μονωτικά καταλαμβάνουν ωφέλιμο χώρο και σε μερικές περιπτώσεις η εφαρμογή τους είναι πολύ δύσκολη.

HPC™ COATING: είναι μια κεραμική φόρμουλα σχεδιασμένη για χρήση σε καταστάσεις εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών. Βελτιώνει την ασφάλεια και μειώνει το κόστος θέρμανσης. Είναι η καλύτερη εναλλακτική για τη μόνωση των αγωγών αντί της συμβατικής μόνωσης, ειδικά όπου αυτή δεν ταιριάζει και δεν λειτουργεί.

SUPER THERM®: μονωτικό κεραμικό επίστρωμα που αντανακλά τη θερμότητα μακριά και φράζει και τους τρεις τρόπους μεταφοράς της θερμότητας. Απαιτεί πολύ μικρό πάχος: Το SUPER THERM® έχει το πάχος μιας πιστωτικής κάρτας με αξία μόνωσης ισοδύναμη με 10-14εκ συμβατικής μόνωσης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Αποδεδειγμένα μειώνει σημαντικά το κόστος θέρμανσης/ψύξης και αυξάνει την άνεση και την παραγωγικότητα.

Χημική Προστασία (Οξέα, Βάσεις, Διαλύτες)

Χωρίς την κατάλληλη προστασία από τα χημικά και τα οξέα, η επιφάνειά σας θα επιδεινωθεί με αποτέλεσμα να χρεωθείτε το κόστος των επισκευών.

RUST GRIP®: θα αντέξει μια μεγάλη ποικιλία χημικών ουσιών σε οξέα, προστατεύοντας την επιφάνεια από τις βλαβερές επιδράσεις. Παρέχει μακροχρόνια προστασία ενώ δε θα καταρρεύσει ούτε θα ξεφλουδίσει.

ENAMO GRIP: θα σφραγίσει μια επιφάνεια για την προστασία κατά αρκετών χημικών σε κατάσταση πιτσιλίσματος ενώ ταυτόχρονα θα λειτουργήσει και σαν σφραγίδα κατά του νερού.